maanantai 9. lokakuuta 2017

SS17 - MystiqueTämä postaus kertoo 31.10. ilmestyvästä Mystique kaavapaketista. Mystique kaavapaketista löytyy lähes kellohelmaisia mekkoja, näyttävä laskosmekko, taskumekko sekä yksiolkaimisia mekkoja. 

Koot ovat tutut 32-56. Mallit ovat kaavoitettu joustavalle kankaalle (esim trikoo, jonka neliöpaino on 200-220g).


Mystical dream


Mystical dream
Ensimmäisenä mallina meillä on Mystical dream, joka on yksiolkaiminen ja polvipituinen mekko. Asusta mekko neuletakilla ja koruilla. 


Mystical night

Mystical night

Mystical night-malli on samanlainen kuin Mystical dream, mutta maksimittaisena. Molemmat mallit sopivat loistavasti juhliin ja vaikka kaupunkilomalle Pariisiin.


Mystical quartz

Mystical quartz

Mystical quartz mekon helma on lähes kellohelma. Vyötärön kohdalla poikkisauma, korostaa naisellisia muotoja. Tämän mekon voi tehdä pitkähihaisena sekä lyhyt hihaisena.

Mystical river

Mystical river

Mystical river mekossa on poikkisauma vyötäröllä. Helma on hieman kellotettu. Mekon helma on takaa pidempi kuin edestä. 


Mystical pockets

Mystical pockets

Mystical pockets mekkoon on kaavoitettu prinsessaleikkaukset. Saumat jatkuvat edestä taakse. Samaan saumaan on upotettu taskut. Prinsessaleikkausten hyviä puolia on istuvuus. Mekon takakappale on tehty kahdesta osasta, jotta saadaan istuvuutta myös taakse (tämä on loistava notkoselkäiselle). Malli voidaan tehdä pitkällä tai lyhyellä hihalla.


Mystical destiny

Mystical destiny

Mystical destiny

Mystical destiny mekosta löytyy näyttävät laskokset edestä, jotka varmasti kääntää katseet. Tässäkin mallissa takakappale koostuu kahdesta kappaleesta, jotta saadaan istuvuutta. Malli voidaan tehdä pitkällä tai lyhyellä hihalla. Tämä mekko ei juuri kaipaa asusteita näyttääkseen upealta.

Löytyikö jo oma suosikki? 
Jujunan Facebook sivuilla on kaavatestaajien haku käynnissä! Haku loppuu torstaina 12.10.


Kankaat: Jyväskylän kangaskauppa, Vimma
Mallit: Henriikka, Niina ja Marjo