maanantai 9. lokakuuta 2017

SS17 - Naisten neuletakit - Lovely CardigansSyyskuussa 2017 julkaisimme naisten neulatakki kaavapaketin. Paketti on nimeltä Lovely Cardigans. 

Paketista löytyy 10 erilaista mallia.
Alla hieman kuvia ja esittelyä malleista. 
Kaavan voit ostaa täältä.
Saatavilla paperisena kaava-arkkina tai PDF-kaavana. 
PDF-kaavana voit ostaa vain myös yhden mallin.


Ensimmäinen malli on Speacial Monday. V-pääntiellä varustettu pidemmän mallinen neuletakki. Neuletakissa ei ole kiinnitystä. Kaunis ja yksinkertainen malli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Special monday
 
Special monday

Stylish women malli on liehuke neuletakki. Lähes neliön mallinen etukappale, josta muodostuu myös pieni kaulus taakse. Yksinkertainen on kaunista.


Stylish women
 
Stylish women

Colors of autumn malli on hupullinen ja taskullinen malli. Huppukappaleesta jatkuu kaitaleet aina neuletakin alareunaan asti.


Colors of autumn
Colors of autumn


Summer night ja autumn mood ovat identtisiä malleja. Summer night (kuvassa) on pidempi kuin autumn mood. Taskullinen ja hupullinen malli. Pidempi neuletakki ulottuu reiteen asti. 


Summer night

Vasemmalla: Colors of autumn
Oikealla: Summer night

Square hem on nimensä mukaisesti neliön mallisista helmakappaleista muodostuva neuletakki. Vyötäröllä poikkileikkaus, josta helmakappaleet lähtevät. Helma laskeutuu upeasti ja tuo tyylikkyyttä.


Square hem
Square hem


Friday evening malli on jakku pituinen neuletakki. Lantiolle saakka ulottuva neuletakki sopii loistavasti asustamaan mekkoa. 


Friday evening
Friday evening


Round hem on nimensä mukaisesti pyöreällä helmalla varustettu neuletakki. Kaitaleella huolitellut reunat sekä taskut löytyvät tästä mallista. Malli voidaan tehdä myös ilman taskuja. Kaikessa yksinkertaisuudessa näyttävä malli.


Round hem

Round hem


Elegant lady on perinteinen malli, jossa huivikaulus. Pidemmän mallinen malli myöskin sekä taskut. Malli voidaan tehdä myös ilman taskuja.


Elegant lady
Elegant lady


Saturday night malli on perinteinen bolero. Kaitaleella huolitellut reunat sekä lyhyt malli. Sopii loistavasti mekkojen kanssa. Miksi ei myös housujenkin kanssa
 ;)

Saturday night

Saturday night

Joko sinä olet testannut neuletakki kaavat? Mikä on sinun suosikkisi?

Kankaat: Myllymuksut 
Mallit: Henriikka, Marjo ja Niina.